Wellness

Opgieten

Regelmatig vinden er bij Sauna Tibet opgietingen (Loyly) plaats in de buitensauna. Tijdens deze opgietingen wordt door een van onze professioneel opgeleide Saunameesters in korte tijd de luchtvochtigheid in de cabine verhoogd door een mengsel van water en etherische olie over de saunakachel te gieten. Door deze snelle verhoging van de luchtvochtigheid lijkt het voor je gevoel alsof de temperatuur stijgt. Vervolgens zal de saunameester met een speciale doek verschillende zwaai -en wappertechnieken uitvoeren om de warme lucht te verspreiden. Tijdens de opgieting wordt er gezorgd voor verrassende elementen zoals ijs of honing waarmee je je kunt insmeren of vers fruit na afloop. Een opgieting in Sauna Tibet is dan ook echt een feestje. …Een warm feestje !!

Massages

Sauna Tibet beschikt over verschillende gecertificeerde masseurs die allemaal vanuit hun eigen achtergrond borg staan voor een gedegen massage. Hoewel de nadruk bij deze massages ligt op het ontspannen van lichaam en geest is geen enkele massage hetzelfde. Zo is de ene massage meer gebaseerd op de welbekende sportmassage, terwijl de andere massage voortvloeit uit de Integratieve massage en er gebruik gemaakt wordt van aangenaam opgewarmde basaltstenen (hot-stones). Een massage maakt het ontspannende karakter van een bezoek aan sauna Tibet compleet. Aan de balie of de bar kan een massage-afspraak worden gemaakt, maar het is natuurlijk ook mogelijk vooraf telefonisch te reserveren zodat je verzekerd bent van een massage, want…vol

Gratis hamam-massage

De Hammam is een traditioneel Oosters badhuis. Een ruimte gevuld met stoom waar je volledig tot rust kunt komen. De stoom opent de poriën en ontspant het lichaam. Elke tweede en vierde woensdag van de maand biedt Sauna Tibet haar klanten een gratis hammammassage aan. Terwijl je lekker ontspannen op de opgewarmde buiksteen plaatsneemt, wordt er met behulp van een traditionele Turkse zeepzak een heerlijk “zachte deken van schuim” over je lichaam verspreid. Hierna volgt een massage van ongeveer 20 minuten. De combinatie van de warmte, de geurende olijfzeep en de weldadige aanrakingen zorgen ervoor dat je je na afloop herboren voelt.